Vloerreinigingsmachines kopen voor het vegen en schrobben van vloeren doet u bij RentClean

Een vloerreinigingsmachine kan een veegzuigmachine of een schrobzuigmachine zijn. Deze machines zijn bestemd voor het schoonmaken van vloeren in industrie, magazijn, productie, retail, ziekenhuizen en zorgsector, scholen, sportfaciliteiten, parkeergarages, etc. Ze kunnen gebruikt worden voor het schoonmaken van vrijwel alle vloeren zoals; Betonvloeren, epoxy vloeren, bolit vloeren, monoliet vloeren, marmoleum, linoleum, pvc vloeren, tegelvloeren, etc. Bepaal eerst wat uw gewenste reinigingsresultaat is en wat voor machine u dus nodig heeft.

MAAK EEN AFSPRAAK

Veegzuigmachine.

Een veegmachine is een vloerreinigingsmachine die los vuil van de vloer veegt en verzamelt in een vuilbak. De rollende veegwals die onder een veegmachine zit produceert ook stof en door de zuigwerking van de machine wordt dit stof opgezogen in een stoffilter. Een veegzuigmachine werkt dus droog en verwijdert los vuil en 85% van het stof.

Schrobzuigmachine.

Een schrobzuigmachine is een vloerreinigingsmachine die de vloer schrobt met water, hij verwijdert 100% stof en het vaste vuil. Een schrobzuigmachine heeft een schoonwatertank, een vuilwatertank, schrobborstels en een dweilmond. De vloer wordt door de schrobborstels geschrobd met toevoeging van water uit de schoonwatertank, het (vuile) water wordt vervolgens door de dweilmond opgezogen in de vuilwatertank. Vaak werken deze vloerreinigingsmachines snoerloos op een accupakket. Bij de meeste schrobzuigmachines dient de vloer wel eerst geveegd te worden alvorens men met schrobben begint.

Schrobben en vegen in één arbeidsgang.

Daarnaast heeft Rentclean de unieke combinatie van vloerreinigingsmachines die de vloer vegen en schrobben in één arbeidsgang. Dit zie je vaak terug op grotere machines maar de Tomcat reinigingsmachines die RentClean distribueert hebben dit systeem ook op compacte machines. Let er wel op dat er niet te veel los vuil op de vloer ligt, het is echt een reinigingssysteem waarbij de basis schrobben is en wordt gebruikt wanneer er toch hier en daar wat los vuil op de vloer ligt die men niet eerst wil gaan vegen. Immers dat vegen gebeurt vaak met de bezem end at is weer stof verplaatsen. Met het schrobveegsysteem van Tomcat voorkomt men dus stofvorming en slaat men een handeling over.

Welke vloerreinigingsmachine is voor u geschikt?

Indien u meer waarde hecht aan de schoonmaak van uw vloeren is het verstandig om onder reinigingsmachines te oriënteren op schrobzuigmachines. Deze vloerreinigingsmachines verwijderen echt 100% stof en laten de vloer duidelijk schoner en frisser achter. Dit geldt voor alle soorten vloeren mits ze wel enigszins glad of effen zijn. Zeer grof beton of buitenterrein en klinkers zijn duidelijk toepassingen waar men alleen een veegzuigmachine kan inzetten voor vloerreiniging.

Wilt u vloerreinigingsmachines kopen? RentClean levert “een schone vloer tegen ieder budget”. Advies en vrijblijvende demo op uw vloer binnen 24 uur, landelijke dekking voor advies/verkoop en service.