Vloerreinigingsmachines huren voor het schoonmaken van alle soorten vloeren.

Heeft u een vuile (bedrijfs)vloer en wilt u een vloerreinigingsmachine huren om deze snel en grondig schoon te maken? Lees dan hieronder hoe RentClean dit voor u kan verzorgen.

Verhuur vloerreinigingsmachines is onze specialisme. Al meer dan 15 jaar kunt u bij ons ook vloerreinigingsmachines huren voor het schoonmaken van vloeren en ondergronden in diverse bedrijfstakken. Zo worden onze vloerreinigingsmachines gebruikt voor het reinigen van vloeren in logistieke ruimten, productiefaciliteiten, parkeergarages, bouwopruimingen, etc. Onze machines kunnen worden uitgerust met borstels die geschikt zijn voor het schoonmaken van ondergronden zoals beton, epoxy, marmoleum, klinkers, coatings, etc. Een vloerreinigingsmachine huren kan dus bij RentClean voor iedere toepassing en grootte.

MAAK EEN AFSPRAAK

Vandaag nog vloerreinigingsmachines huren.

RentClean heeft een enorm snelle responsetijd. Een vloerreinigingsmachine huren en binnen 24 uur starten met het reinigen van uw vloeren is bij ons geen uitzondering. Dit komt in de eerste plaats omdat wij een grote voorraad aan vloerreinigingsmachines op voorraad hebben en direct kunnen uitleveren. Met meer relaties en frequente verhuur van reinigingsmachines moeten wij immers meerdere machines beschikbaar hebben om aan de vraag te kunnen voldoen. Wilt u dus snel aan de slag, neem dan contact met ons op zodat wij direct een juiste machine voor u selecteren en u snel met vloerreinigen kunt beginnen.

Vloerreinigingsmachines huren voor lange termijn.

Ook kunt u permanent de beschikking hebben over een vloerreinigingsmachine van RentClean. Op deze manier huurt u gewoon voor langere periode een reinigingsmachine tegen zeer voordelige ALL-IN tarieven en hoeft u zelf geen hoge investering in reinigingsmachines te doen. U weet zo exact wat uw kosten voor vloerreiniging zijn en kunt deze direct van uw winst aftrekken.

Vloerreinigingsmachine huren met personeel.

U kunt ook een vloerreinigingsmachine huren met bestuurder. Wij nemen dan het schoonmaken van uw vloeren volledig uit handen. Dit kan incidenteel, op afroep of voordeliger op contractbasis. Wij komen in overleg met onze reinigingsmachine bij u over de vloer en maken uw vloer schoon. Datum, tijdstip en doorlooptijd is volledig in overleg.

Neem voor vloerreiniging zonder zorgen dus contact op met RentClean!