Uw vloeren laten schrobben tegen heldere all-in prijzen?

Dat kan, wij kunnen uw vloer schrobben met onze professionele schrobmachines. Wij hebben veel schrobmachines beschikbaar waarmee wij bij onze relaties hun vloeren periodiek schoonmaken. Onze schrobmachines hebben allen neerwaartse borsteldruk waardoor de vloer goed schoon wordt. Daarnaast zorgt een krachtige zuigwerking dat de vloer netjes droog wordt gezogen. Uw vloer laten schrobben wordt dus door ons gedaan door goede machines.

MAAK EEN AFSPRAAK

Jarenlange ervaring in het schrobben van vloeren.

Ons personeel heeft jarenlange ervaring en weet welke borstels en middelen geschikt zijn voor het schoonmaken van de verschillende vloeren. Een vloer schrobben lijkt simpel maar er komt toch meer bij kijken. Er zijn namelijk veel soorten vloeren en vervuiling en het is van groot belang dat de juiste tools worden ingezet op de betreffende vloer en vervuiling zodat de vloer schoon wordt zonder deze te beschadigen. Een vloer laten schrobben kunt u dus het beste uitbesteden aan een bedrijf die hierin is gespecialiseerd.

Brede klantenkring die hun vloer laten schrobben.

Bedrijven die hun vloeren laten schrobben door RentClean komen uit verschillende branches. Wij zijn actief in de automotive sector, maakindustrie, logistieke sector, parkeergarages en schoonmaakbedrijven. Vrijwel alle ondergronden en vloeren kunt u door ons laten schrobben, denk aan epoxyvloeren, gecoate vloeren, pvc vloeren, betonvloeren, siervloeren, etc.

Vloer schrobben na wateroverlast.

Ook worden wij regelmatig ingeschakeld voor het verhelpen van wateroverlast. Indien er op grote oppervlakken een klein laagje water staat door hevige regenval of lekkage dan hebben wij zeer grote schrobmachines met enorme zuigkracht beschikbaar om snel veel water van de vloer te kunnen verwijderen.

Kortom, een vloer laten schrobben besteed u uit aan RentClean, wij zijn binnen 24 uur ter plaatse!