Een vloer reinigen is eenvoudig met een veegmachine of schrobmachine van RentClean.

RentClean heeft vloer reinigingsmachines in het programma die geschikt zijn voor vloerreining in diverse branches, van zorg en onderwijs tot supermarkten, industrie en parkeergarages. Ieder vloer die vervuild is hebben wij een geschikte vloerreiniging machine voor beschikbaar. Deze machines kunnen bij RentClean worden gekocht, geleased en gehuurd.

Daarnaast kunt u de vloerreiniging uitbesteden. Dit kunt u doen aan een schoonmaakbedrijf maar die hebben vaak niet altijd een geschikte reinigingsmachine beschikbaar. Er zijn namelijk veel soorten vloerreinigingsmachines voor uiteenlopende toepassingen en het is voor een gemiddeld schoonmaakbedrijf niet rendabel om een groot park aan machines beschikbaar te hebben. Juist voor die schoonmaakbedrijven biedt RentClean de oplossing met de verhuur van een groot park aan veegmachines en schrobmachines, wij hebben dus voor iedere vuile vloer een perfecte machine beschikbaar om de vloerreiniging effectief en efficiënt uit te voeren. En wij gebruiken onze machines dus zelf als bedrijven of instanties de vloerreiniging uitbesteden aan ons. Kortom, wilt u een vloer laten reinigen dan bent u bij ons aan het juiste adres.

MAAK EEN AFSPRAAK

Een vloer reinigen kunt u ook zelf doen met gehuurde reinigingsmachines.

U kunt e rook voor kiezen om een veegmachine of schrobmachine bij ons te huren en uw vloer zelf schoon te maken. Wij kunnen u telefonisch van advies voorzien en de juiste schoonmaakmachine leveren voor uw vuile vloer. Uiteraard kunt u ook uw vloer laten reinigen door uw medewerkers die gebruik maken van onze reinigingsmachines.

Plan direct uw vloerreiniging in.

Wij bieden u graag een schone vloer tegen ieder budget en flexibele invulling. Neem daarom vandaag nog even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij kunnen vaak telefonisch al een aantal opties en tarieven geven voor het laten reinigen van uw vloeren. En gaat u akkoord dan kunnen wij de vloerreiniging direct inplannen. Een vloer laten reinigen door RentClean ontzorgd!