h

Verhuur bemand

Uw (bedrijfs)vloer laten schoonmaken? RentClean neemt uw schoonmaak uit handen. Na overleg en situatie omschrijving kunnen wij een goede inschatting maken van de kosten om uw vloer weer schoon en stofvrij te maken. Omdat wij een grote vloot schrobmachines en veegmachines hebben kunnen wij flexibel werken en iedere vloerreiniging met gemak aan. Of het nu gaat om incidenteel schoonmaken van een nieuwbouw of het periodiek reinigen van een bedrijfsvloer, RentClean verzorgt het.

Klik hier voor vrijblijvend advies en prijsopgave
IMG_3039_370x250_acf_cropped

Bouwschoonmaak

U kunt ons inhuren om voor de oplevering van een nieuwe bedrijfshal, loods, of distributiecentrum de vloer volledig te reinigen zodat er geen stof of los vuil meer aanwezig is op de vloer. Wij werken met vaste chauffeurs/ bestuurders die met onze machines en in combinatie met het juiste vloerreinigingsmiddel de vloer reinigen. Wanneer er te veel stof/los vuil op de vloer ligt, vegen we deze eerst aan alvorens we met de schrobzuigmachine(s) aan de slag gaan. Na het project is uw vloer schoon en droog.

IMG_2592_370x250_acf_cropped_370x250_acf_cropped

Parkeergaragevloer schrobben

Onze machines worden vaak ingezet voor het reinigen van diverse parkeergarage’s. Wij beschikken over meerdere grote schrobmachines en veegmachines op accu en verbrandingsmotor waardoor wij snel en effectief uw vloer kunnen reinigen. Daarnaast wordt een mobiele hogedruk reiniger ingezet voor het reinigen van hellingen, randen, pilaren, etc. Wij laten uw parkeergarage vloer schoon en droog achter.

IMG_3647_570x380_acf_cropped_370x250_acf_cropped

Water overlast

Wateroverlast en calamiteitenservice is ook onderdeel van de service van Rentclean. Indien u wateroverlast heeft kunnen wij deze met onze machines komen verhelpen. Met  de inzet van meer machines tegelijk kunnen wij zeer snel grote hoeveelheden water opzuigen en verwijderen. De vloer wordt droog en schoon achtergelaten.

Schrobmachine huren Tennantn 7400 LPG

Bedrijfsvloer schoonmaken

U wilt een schone bedrijfsvloer maar heeft geen beschikking over een schrob/veegmachine en personeel? Indien u de opdracht voor periodieke schoonmaak van uw vloer aan RentClean uitbesteed hoeft u deze investering ook niet te doen. RentClean maakt uw vloer schoon op basis van de overeengekomen interval, volledig flexibel en tegen afgesproken ALL-IN tarieven.