Veegzuigmachines kopen, huren of leasen kan bij Rentclean!

RentClean heeft decennialang ervaring in veegzuigmachines en overige vloerreingingsmachines voor het schoonmaken, vegen of schrobben, van bedrijfsvloeren in ruimste zin. Met de import van het Amerikaanse merk Tomcat bieden wij een lijn kwaliteitsmachines waarmee u de investering in vloerreiniging zeker stelt voor de lange termijn zonder torenhoge onderhoudskosten. Tomcat biedt tot 3 jaar garantie op de door Rentclean geleverde schoonmaakmachine!

Wilt u niet ineens een grote investering doen en uw financiële middelen aanwenden voor uw eigen bedrijfsvoering dan is ook het huren van een veegzuigmachine geen probleem. Veegzuigmachines kopen is dan niet aan de orde en u heeft de machine ook niet op uw balans. Houd uw bedrijfsvloer dan stofvrij en schoon door een machine te huren voor een ALL-IN tarief.

MAAK EEN AFSPRAAK

Gratis proef uw vieze vloer

Indien u niet zeker weet of een veegzuigmachine wel geschikt is voor het vegen van uw magazijn of productievloer dan verzorgen wij graag een vrijblijvende demonstratie op locatie. Op deze manier weet u zeker dat veegzuigmachines geschikt zijn voor het schoonmaken en vegen van uw vloer. Of wellicht adviseren wij ter plaatse wel dat een andere schoonmaakmethode beter geschikt is voor uw vloerreiniging

Onze veegzuigmachines worden gebruikt voor het vegen van vloeren in diverse bedrijfstakken. Zo worden ze gebruikt voor het vegen en stof afzuigen op magazijn vloeren, in productiefaciliteiten, schoonmaken van parkeergaragevloeren, betonvloeren in staalindustrie en betonindustrie, etc. Uw stoffige en vervuilde bedrijfsvloer is de uitdaging die een Tomcat veegzuigmachine graag aangaat.

Wilt u dus veegzuigmachines kopen neem dan even contact met ons op voor de mogelijkheden! Wij hebben een landelijke dekking voor advies, verkoop en onderhoud en staan voor u klaar voor en na de aankoop van uw apparaat.