Wat is een veegwagen?

Veegwagens zijn machines die los vuil van een vloer vegen en het stof dat daarbij vrijkomt opzuigt. Een veegwagen kan ingezet worden voor het vegen van buitenterrein of indoor. Tussen beiden zit een groot verschil, het zijn in feite compleet verschillende disciplines. Veegwagens die buiten werken hebben te maken met heel ander vuil dan een veegwagen die binnen moet werken. Daarnaast werken dergelijke machines buiten vaak in natte omstandigheden terwijl een machine die binnen werkt juist droog moet werken om het stof af te kunnen zuigen en geen sporen op de vloer achter te laten.

MAAK EEN AFSPRAAK

Wilt u veegwagens kopen?

Wilt u veegwagens kopen stel u dan eerst de vraag of de machine binnen of buiten gebruikt moet gaan worden. RentClean is gespecialiseerd in indoor reiniging, natschrobben of droogvegen (met stof afzuiging). Indoor betekent schoonvegen of schrobben van magazijnvloer, parkeergaragevloer, productiefaciliteit, sporthal, ziekenhuis, etc. Indien u zich dus oriënteert op veegwagens kopen voor binnen gebruik en licht buitengebruik dan bent u bij RentClean aan het juiste adres.

Wij komen graag over uw vervuilde vloer om te kijken welke veegwagens voor u in aanmerking zouden komen. Desgewenst kunnen wij op korte termijn een vrijblijvende demonstratie verzorgen met de door ons geïmporteerde veegwagens. U heeft weer een schone vloer en wij hopelijk een tevreden relatie voor de lange termijn.

Net als auto’s hebben veegwagens ook service nodig. RentClean is uitgerust met een werkplaats en monteurs om ook na de aankoop uw veegwagen in de juiste conditie te houden voor jarenlang gebruik.

Bedrijven die veegwagens kopen zijn dus bij RentClean aan het juiste adres. Of het nu is voor het vegen van uw bedrijfsvloer of betonvloer in productie of magazijn of u wilt uw parkeergarage vloer schoonvegen en houden. Rentclean vult het in en kan veegwagens verkopen of verhuren met en zonder personeel. Kortom, een schone vloer tegen ieder budget vindt u bij RentClean.