Rentclean verzorgt verhuur veegwagens voor het vegen van uw vloer

Rentclean is gevestigd centraal in Nederland, daarom kunt u snel een veegwagen huren en op uw locatie geleverd krijgen. Veegwagens huren voor het vegen van binnen en buiten terreinen is goedkoper dan zelf een machine aanschaffen. U hoeft immers geen grote investeringen te doen en de machine op uw balans te zetten. Daarnaast heeft u geen last van overige kosten voor onderhoud indien u kiest voor een veegwagen huren.

MAAK EEN AFSPRAAK

Verhuur veegwagens voor binnenterrein of buitenterrein

Rentclean heeft veegwagens in de verhuur die geschikt zijn voor het vegen van binnen en/of buitenterreinen. De machines vegen de vloer schoon en zuigen het stof af van vloeren in bedrijfshallen, magazijnen, parkeergarages, etc. De veegwagens die RentClean verhuurt zijn geschikt voor het vegen van klein vuil en zuigen van stof. Wilt u veegwagens huren voor het vegen van bladeren of zwerfvuil op buitenterreinen dan kunnen wij u echter geen oplossing bieden. Dit betreffen zogeheten straatveegmachines ofwel zwerfvuil machines.

Veegwagen huren en snelle levering op locatie.

Wij zijn gespecialiseerd in verhuur veegwagens en hebben een uitgebreid park vloerreinigingsmachines om snel aan de vraag te kunnen voldoen. Wij kunnen veelal de gehuurde veegwagen binnen één dag op uw locatie afleveren. Een veegwagen huren wordt vaak gedaan door bouwondernemingen voor het opleveren van hun grote bouwprojecten, door schoonmaakbedrijven die veelal zelf de schoonmaakapparatuur niet hebben en door vastgoedbedrijven die parkeergarages of grote panden moeten schoonvegen. De meeste bedrijven verwachten een snelle levering door heel Nederland, RentClean streeft ernaar dit in te vullen binnen 24 uur. Wilt u veegwagens huren, neem dan contact met ons op voor een snelle invulling en een schone vloer tegen ieder budget.