Veegmachines online aanschaffen bij RentClean

Bij RentClean kunt u geen veegmachines online aanschaffen, daar hebben wij een goede reden voor. Een veegmachine is een flinke investering en wij willen er zeker van zijn dat u een juiste keuze maakt. Er zijn namelijk nogal wat haken en ogen bij in gebruik name van veegmachines. Daarom maken wij een afspraak voor een bezichtiging van uw vuile vloer zodat wij u een helder en eerlijk advies krijgt en op lange termijn tevreden uw vloer kunt schoonmaken.

MAAK EEN AFSPRAAK

Waar kijken wij naar voordat wij een veegmachine adviseren?

Hieronder volgen een reeks aspecten die worden doorgenomen indien wij een bezoek aan uw bedrijf brengen voor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte veegmachine.
• Heeft u alleen los vuil en stof of ook vast vuil op de vloer?
• Welke industrie bent u werkzaam, wat is uw vervuiling?
• Wat voor soort vloer of vloeren heeft u?
• Wat is het vloeroppervlak?
• Is er veel beweging over de vloer?
• Wat is uw ambitieniveau?
• Hoeveel tijd wilt u gaan besteden aan het schoonhouden van uw vloer?
• Hoe is uw pand ingericht?

Advies en demonstratie

Na het bekijken van uw situatie en een kort gesprek kunnen wij goed inschatten welke modellen veegmachines voor u geschikt zijn en krijgt u van ons het juiste advies. Als wij vooraf telefonisch al de meest aspecten hebben doorgenomen dan nemen wij tijdens de eerste afspraak al een veegmachine mee voor demonstratie op uw vloer. Als pas na het bezoek blijft wat uw exacte behoefte is dan maken wij een vervolgafspraak voor een vrijblijvende demonstratie van de diverse modellen veegmachines op uw bedrijfsvloer.

Waar moet u op letten tijdens de oriëntatie op een veegmachine?

Wilt u zich op veegmachines online oriënteren let er dan op dat het betreffende bedrijf bereid is om u een bezoek te brengen voor advies of demonstratie. Indien een verzoek hiertoe stroef verloopt dan heeft u zeker te maken met een bedrijf waarvan veegmachines in ieder geval niet de core business heeft en kijk dan even verder. Bedenk verder dat veegmachines onderhoud nodig hebben, vergeet dus niet om te informeren of de betreffende leverancier wel een “eigen” technische dienst heeft en de onderdelen op voorraad heeft. RentClean Vianen werkt landelijk en heeft dit soort aspecten dik voor elkaar, wij zijn importeur van het Amerikaanse merk Tomcat en staan graag voor u klaar.