Veegmachines kopen, online of via een persoonlijke afspraak?

Een veegmachine kopen lijkt eenvoudig te kunnen wij het internet maar is dit wel verstandig? Er zijn namelijk veel merken leverbaar en ieder merk heeft zijn eigen sterke (en zwakke) punten. Veegmachines worden veelal in Italië en in de USA geproduceerd. Machines die in de USA worden geproduceerd zijn veelal zwaarder geconstrueerd, omdat een veegmachine nog wel eens een muur, stelling of pilaar raakt is dit geen overbodige luxe. Amerikaanse machines zijn dus sterker en duurzamer, de initiële investering is wat hoger maar u koopt wel een veegmachine die veel langer meegaat. Daarnaast zijn er diverse veegsystemen en stoffiltersystemen welke beiden hun argumenten hebben, niet iedere machine heeft eenzelfde systeem en is dus geschikt voor iedere toepassing. Dus gaat u een veegmachine kopen zorg dan dat u een goed advies op locatie krijg met een goede uitleg. Veegmachines bestellen via het internet lijkt erg eenvoudig maar is dus erg onverstandig. Wij komen bij u op locatie om u van de nodige uitleg te voorzien en een eerlijk advies te geven. Na dit advies en het uitbrengen van een offerte kunt u dan de veegmachines bestellen.

MAAK EEN AFSPRAAK

Hoe werkt een veegmachine?

Indien u in het proces zit van het veegmachines kopen is het handig om te weten hoe een veegmachine werkt. Een veegmachine heeft één cilindrische borstelwals (hoofdborstel) onder de machine en een veegbezig aan de voorzijde (zijborstel). De zijborstel zorgt ervoor dat het losse vuil langs stellingen en randen weg wordt geveegd en in het midden voor de machine wordt verzameld. Dan veegt de hoofborstel het vuil van de vloer en verzamelt dit in een vuilbak. Tevens veegt de hoofdborstel het stof los, dit wordt door een zuigwerking opgezogen in een stoffilter. Na het vegen, of tussentijds indien nodig, moet het stoffilter worden schoon geschud met een trilsysteem zodat het stof ook wordt verzameld in de vuilbak. Vervolgens moet de vuilbak worden geleegd. Aangezien verbrandingsmotoren niet meer indoor mogen werken kunt u het beste veegmachines kopen die werken op een accu. U kunt dan enkele uren vegen op een volle acculading om deze vervolgens weer overnacht op te laden.

Binnen 24-uur veegmachines bestellen?

Bij RentClean kunt u binnen 24 uur een veegmachine kopen. Niet sneller want wij willen eerst graag even uw (bedrijfs)vloer bekijken alvorens u een veegmachine bij ons kunt bestellen. Zodoende zijn wij er zeker van dat er een juiste keuze wordt gemaakt en u op lange termijn tevreden bent met uw investering. Uiteraard verzorgen wij ook de service aan uw veegmachine en zijn slijtdelen zoals borstels en vloerrubbers vrijwel altijd uit voorraad leverbaar.