Schrobzuigmachines kopen voor het reinigen van uw vloer?

U heeft een vervuilde vloer en bent van plan om een schrobzuigmachine aan te schaffen? Kijk dan verder op onze website naar de beschikbare modellen. Wij zijn een bedrijf dat jarenlang ervaring heeft met vloerreinigingsmachines. Centraal vanuit Vianen leveren en onderhouden wij schrobzuigmachines door heel Nederland. Veel relaties maken inmiddels met volle tevredenheid gebruik van een schrobzuigmachine welke door ons is geleverd. Schrobzuigmachines kopen, leasen, huren en onderhouden; Wij verzorgen het en zijn binnen een dag op uw locatie met onze dienstverlening.

MAAK EEN AFSPRAAK

Hoe werkt een schrobzuigmachine?

Schrobzuigmachines hebben veelal een accupakket als krachtbron en werken dus draadloos. Ze zijn voorzien van een schoonwatertank en een vuilwatertank. Aan de voorzijde van de machine bevindt zich een schrobsysteem (diverse systemen mogelijk) en aan de achterzijde een dweilmond. Het schrobsysteem wordt op de vloer gebracht en geactiveerd indien de machine wordt aangedreven en gaat rijden. Vervolgens wordt via de gevulde schoonwatertank water toegevoegd aan de schrobborstels en wordt de vloer geschrobd. Het vuile water wat achter de borstels overblijft wordt door de dweilmond opgezogen in de vuilwatertank die u leeg kunt laten lopen als deze vol is.

Soorten schrobsystemen die op schrobzuigmachines leverbaar zijn

Een accu aangedreven schrobzuigmachine is veelal leverbaar met drie verschillende schrob systemen. Het disk borstelsysteem maakt de vloer schoon met platte borstelschijven. Bij dit systeem dient u de vloer eerst te vegen, al het losse vuil moet van de vloer zijn. Het zogeheten cilindrische schrobsysteem werkt met twee borstelwalsen. Deze borstelwalsen schrobben de vloer mooi egaal, daarnaast heeft dit systeem ook een veegwerking waardoor u niet eerst hoeft te vegen alvorens te gaan schrobben. Het laatste systeem is een excentrische bewegende rechthoekige vlakplaat. Dit excentrische schrobsysteem gebruikt 70% minder water en werkt veelal chemievrij. Niet alle schrobsystemen zijn geschikt voor alle vloeren, omgevingen en vervuiling!

Advies bij aankopen van schrobzuigmachines

Schrobzuigmachines kopen lijkt dus eenvoudig maar vereist toch wel de nodige kennis en ervaring. Als u een schrobzuigmachine wilt kopen doet u er verstandig aan om te kiezen voor een betrouwbare leverancier. Een eerlijk en duidelijk advies is van cruciaal belang om teleurstellingen op lange termijn te voorkomen. Met decennia aan ervaring staan wij in ieder geval voor u klaar voor een eerlijk en helder advies. Hou verder rekening met een aantal basisvoorwaarden waar een leverancier aan moet voldoen. Schrobzuigmachines kopen kan achter de rug zijn maar deze apparaten hebben ook onderhoud nodig en slijtagedelen zoals borstels en dweilrubbers. Is de leverancier een specialist of een bedrijf die het “er een beetje naast” doet. Het is onze corebusiness, wij doen niets anders.