Schrobzuigmachines huren om uw vloer te reinigen?

RentClean heeft een speciale verhuurafdeling die gespecialiseerd is in verhuur schrobzuigmachines. Als u periodiek uw vloer schoon wilt maken maar u wilt geen grote investeringen doen dan kunt u eenvoudig een schrobzuigmachine huren bij ons voor enkele dagen.

MAAK EEN AFSPRAAK

Schrobzuigmachine huren voor de langere termijn?

U wilt geen grote investeringen in reinigingsapparatuur doen maar u wilt toch permanent een machine tot uw beschikking hebben om de vloer te poetsen dan bieden wij ook uitkomst. U kunt namelijk schrobzuigmachines huren voor langere periode tegen zeer gunstige tarieven. Bij het afsluiten van een contract van minimaal 1 jaar bieden wij verhuur schrobzuigmachines inclusief onderhoud en onverhoopte storingen. Op deze manier huurt u een schrobzuigmachine voordelig en geheel zonder risico’s. Wij komen even kort bij u over de (vervuilde) vloer zodat wij weten welke schrobzuigmachine u het beste kunt huren. Dan krijgt u een tarief en kunnen wij desgewenst de gehuurde schrobzuigmachine op korte termijn leveren.

Reinigingsmiddel

Bij verhuur schrobzuigmachines horen ook reinigingsmiddelen. Onze relaties die schrobzuigmachines huren nemen daarbij ook het reinigingsmiddel bij ons af. Daarmee zijn ze verzekerd van een schone vloer en blijft de machine in goede conditie. Dit reinigingsmiddel helpt de schrobzuigmachine om uw vloer schoon te maken zonder deze te beschadigen, het is een vriendelijk reinigingsmiddel dat veilig is voor u of uw medewerkers.

Een schrobzuigmachine huren is snel en gemakkelijk bij RentClean

Neem telefonisch contact met ons op of doe een aanvraag via de website. Wij nemen dan tijdens kantooruren binnen 30 minuten contact met u op om te bespreken hoe lang en voor welke toepassing u een schrobzuigmachine nodig heeft. Indien de situatie te complex is maken wij vaak een afspraak voor een vrijblijvend advies, wij willen u namelijk graag de juiste machine verhuren en er zijn meerdere keuzes. Na overeenstemming streven wij ernaar om de schrobzuigmachine die u huurt binnen 24 uur op uw vloer te krijgen. Na een uitleg over de gehuurde schrobzuigmachine van circa 30 minuten kunt u aan de slag met het reinigen van uw vloer.