5 tips bij het kopen van een schrobmachine.

Zorg ervoor dat u een goede inventarisatie op uw adres laat doen door de potentiele leverancier van de schrobmachine. Schrobmachines zijn beschikbaar in veel soorten en maten. Het is belangrijk dat u een machine aanschaft die geschikt is voor uw reinigingssituatie. Een goede of β€œechte” leverancier van schrobmachines stelt voor om een afspraak te maken. Merkt u dat de betreffende partij niet veel kennis heeft dan doet u er verstandig aan niet met hen in zee te gaan.

MAAK EEN AFSPRAAK

Vraag om een demonstratie op uw vloer.

Pas als u de diverse schrobmachines op uw vloer heeft zien werken heeft u echt een realistisch beeld van de toepasbaarheid en geschiktheid van het geadviseerde merk en model.

Kijk goed naar de constructie en kwaliteit van de schrobmachines.

De ene schrobmachine is de andere niet, er zijn veel verschillen in constructie, prestatie en duurzaamheid. De uitspraak β€œer worden geen slechte machines meer gebouwd” is zeker niet van toepassing op schrobmachines. Amerikaanse machines zijn veelal zwaarder gebouwd en presteren beter dan machines van Italiaanse makelij.

Vraag om een offerte met aankoopprijzen en lease tarieven.

Een machine kan worden aangekocht maar ook worden gefinancierd. Soms is het handiger om de machine te financieren met een bepaalde restwaarde zodat u de liquide middelen beschikbaar houdt voor uw bedrijfsvoering of andere investeringen.

Sluit naast de aankoop van uw schrobmachine ook een onderhoudscontract af.

Schrobmachines hebben onderhoud nodig. Als uw schrobmachine niet periodiek onderhouden wordt dan maakt hij niet meer goed schoon en kunnen onderhoudskosten op langere termijn oplopen. Een goede leverancier vertelt dit en biedt een onderhoudscontract aan.

Rentclean Machines is importeur/leverancier van het kwaliteitsmerk TomCat. Bel 085-2733070 voor een kennismaking of vul het contactformulier in, uw vuile vloer is onze uitdaging.