Een schrobmachine leasen is voordelig bij RentClean.

Lease schrobmachines voordelig bij RentClean in Nieuwegein. Indien u schrobmachines leasen overweegt dan kunt u bij ons terecht voor leasetarieven. Wij hebben een groot assortiment schrobmachines in diverse prijsklassen en formaten zodat wij altijd een geschikte machine voor u beschikbaar hebben.

MAAK EEN AFSPRAAK

Financiële lease of operationele lease

Lease schrobmachines via een leasecontract met keuze uit looptijden van 12 maanden t/m 72 maanden. Indien bedrijven of instellingen schrobmachines leasen bij ons dan vragen wij eerst of er een keuze gemaakt kan worden tussen financiële lease of operationele lease. Bij financiële lease staat de schrobmachine bij het betreffende bedrijf op de balans. Bij operationele lease daarentegen staan de lease schrobmachines op de balans van de leasemaatschappij of financierder, het gebruikende bedrijf boekt dan de maandelijkse tarieven als kosten. Gaat u schrobmachines leasen bij een leasemaatschappij maak dan wel afspraken over de restwaarde van de schrobmachine na de looptijd. Kunt u de lease schrobmachine dan overnemen voor de restwaarde of sluit u een nieuw leasecontract af? Belangrijke aspecten wanneer u een schrobmachine leasen onderzoekt.

Tarieven

Schrobmachines leasen kan al vanaf circa honderd euro in per maand. Een schrobmachine leasen bevat echter wel alleen het financiële plaatje, een schrobmachine heeft natuurlijk ook technisch onderhoud nodig. In sommige gevallen kunt u voor ALL-IN leasetarieven kiezen waarbij al het technisch onderhoud verwerkt is in het leasetarief van uw schrobmachines. Daarbij worden afspraken gemaakt tussen ons en de leasemaatschappij. Omdat de leverancier het potentiele onderhoud in moet schatten zijn de leasetarieven voor uw schrobmachines inclusief onderhoud vaak wel hoger dan wanneer u het onderhoud gescheiden in rekening laat brengen. In beide gevallen blijft uw lease schrobmachine in goed werkende staat.

Wilt u schrobmachines leasen? Dan bent u dus bij RentClean aan het juiste adres. Neem contact met ons op en ontvang vandaag nog aanvullende tarieven.