Schrobmachine kopen?

RentClean in Vianen is importeur van het Amerikaanse merk TomCat en is gespecialiseerd in schrobmachines voor het schrobben van diverse soorten vloeren in industrietoepassing, openbare gebouwen, sportfaciliteiten, zorg, retail, etc. Een breed assortiment schrobmachines met uiteenlopende werkbreedten en capaciteit is beschikbaar voor het reinigen van kleine tot grote oppervlakken.

MAAK EEN AFSPRAAK

Advies

Schrobmachines kopen komt meer bij kijken dan even online shoppen. Een schrobmachine kopen doet u niet zomaar op een website omdat er snel een miskoop kan worden gedaan. Schrobmachines kopen levert veel vraagstukken op; Is de machine groot genoeg voor uw vloer, is de accucapaciteit groot genoeg voor de tijd dat u wilt schoonmaken? Hoe zit het met verschillende borstels? Is de aangeboden schrobmachine wel robuust genoeg voor uw situatie? Heeft u wel echt een schrobmachine nodig of is een veegzuigmachine wellicht beter geschikt? Bij een verkeerde keuze wordt de vloer niet schoon en kijkt u op tegen hoge onverwachte kosten. Kortom, een goed advies bij schrobmachines kopen is cruciaal. Wij hebben lange termijnvisie en willen graag een eerlijk advies geven over de juiste schrobmachine voor uw schoonmaakwerkzaamheden. Wij brengen u een kort bezoek waarbij wij uw vloer bekijken en veel gerichte vragen stellen om tot een duurzaam advies te komen. Op deze manier kunt u met een gerust hart een schrobmachine kopen en kunnen wij deze met een gerust hart bij u afleveren.

Op korte termijn een schrobmachine kopen?

Bel ons voor een afspraak en wij komen indien gewenst binnen 1 werkdag op bezoek. En omdat wij een grote voorraad hebben kunnen wij altijd binnen een dag een schrobmachine bij u leveren.

RentClean service

Ook na de aankoop van uw schrobmachine staan wij voor u klaar. Onderdelen zijn veelal op voorraad voor een snelle service aan uw reinigingsmachine. Wij kunnen onderhoud aan al uw schrobmachines verzorgen. Heeft u nieuwe borstels nodig, een nieuw accupakket, of een grote revisie? Wij kunnen uw schrobmachine ophalen en herstellen. In overleg bieden wij zelfs een tijdelijke schrobmachine aan zodat u door kunt gaan met het reinigen van uw vloeren. Schrobmachines kopen, leasen, huren, onderhouden, etc., RentClean biedt altijd een oplossing!