Schoonmaakmachines voor het schoonmaken van vloeren koop je bij RentClean

Wij hebben bijna 20 jaar ervaring met het schoonmaken van vloeren in alle toepassingen, van industrie en retail tot ziekenhuis en school. Het Amerikaanse merk schoonmaakmachines van TomCat wordt door ons in Nederland geïmporteerd en verkocht. TomCat staat bekend als een merk machines die zeer eenvoudig en robuust geconstrueerd zijn. Daarnaast zijn ze vervaardigd met de industriële toepassing in gedachten. Dus zelfs als een TomCat schoonmaakmachine ingezet wordt voor het schoonmaken van vloeren in zware industriële toepassingen dan presteren ze nog uitmuntend.

MAAK EEN AFSPRAAK

Schoonmaakmachines online kopen?

Schoonmaakmachine online van RentClean aanschaffen is niet mogelijk. Daar hebben wij een goede reden voor. Schoonmaakmachines online aanschaffen brengt namelijk veel risico’s met zich mee. Schoonmaakmachines zijn een specialisme en er kan snel een verkeerde keuze worden gemaakt. Zo kan de aangekochte machine te klein of te groot zijn, of hij is geheel niet geschikt voor uw reinigingsgebied. Of er worden verkeerde borstels gemonteerd die de vloer niet schoonmaken maar juist beschadigen. Schoonmaakmachines online kopen leidt dus in de meeste gevallen tot teleurstelling en hoge kosten.

Oriëntatie op schoonmaakmachines online? Pas op voor valkuilen!

U kunt zich wel oriënteren op dit soort machines via het internet. Maar ook de oriëntatie op een schoonmaakmachine online is niet eenvoudig. Veel bedrijven bieden schoonmaakmachines aan op het internet en hoe weet u of u een geschikte leverancier heeft gevonden? Onze ervaring heeft uitgewezen dat een goed advies over uw nieuwe schoonmaakmachine alleen tot stand kan komen door een bezoek op de locatie waar de machine de vloer schoon moet gaan maken. Die bezoek hoeft niet langer dan een half uur te duren en er komt een juist en eerlijk advies uit. Het kan zijn dat u dan goedkoper uit bent dan u oorspronkelijk had ingeschat. Of u bent helaas duurder uit maar dan bent u wel verzekerd dat u achteraf en op de lange termijn geen teleurstellingen heeft aangaande uw nieuwe schoonmaakmachine. Daarnaast is het van groot belang dat het bedrijf dat uw schoonmaakmachines heeft geleverd ook de service aan deze machines kan uitvoeren en de onderdelen hiervoor op voorraad heeft. Bij RentClean bent u voor al deze aspecten op het juiste adres voor het kopen of huren van nieuwe of gebruikte schoonmaakmachines.