Een goede schoonmaakmachine kopen in Nederland?

Centraal in Nederland in Vianen is RentClean de juiste partij om u te voorzien van advies, levering en service van schoonmaakmachines door heel Nederland. Bedrijven en instanties die schoonmaakmachines kopen bij RentClean krijgen vaak eerst een bezoek op locatie. Hierbij nemen wij uw wensen door en bekijken wij de ruimte en vloeren waarvoor u de schoonmaakmachine wilt kopen. Tijdens dit bezoek krijgt u direct een eerlijk advies en globaal prijsplaatje om schoonmaakmachines te kopen.

MAAK EEN AFSPRAAK

Financiering

U wilt een schoonmaakmachine kopen maar niet direct het gehele bedrag uitgeven of de investering op uw balans hebben? Ook daar voorziet RentClean in. Schoonmaakmachines kopen bij RentClean kan financieel op diverse manieren. Zo zijn wij flexibel en kunnen wij uw nieuwe of gebruikte schoonmaakmachine leasen of verhuren. Daarbij valt vaak ook nog te kiezen of u de termijnen per maand van de kosten af kunt trekken (huren) of dat u de machine op uw balans heeft.

Aflevering en instructie

Schoonmaakmachines kopen bij RentClean betekent dat u een snelle levering heeft, vaak kunnen wij als het moet al binnen 24 uur een geschikte schoonmaakmachine op uw locatie afleveren. Indien wij onverhoopt uw nieuwe schoonmaakmachine niet voorradig hebben dan kunnen wij een overbruggingsmachine inzetten uit onze verhuurvloot. Dus wilt u een schoonmaakmachine kopen en direct aan de slag, dan zijn wij de juiste partij.

Onderhoud

Een schoonmaakmachine kopen en in gebruik nemen is een stap naar een schone vloer. Uiteraard wilt u dat de aangeschafte schoonmaakmachine ook in de toekomst perfect blijft functioneren. Net als met veel technische voertuigen hebben ook schoonmaakmachines onderhoud nodig. Wij hebben een technische dienst die onderhoud aan uw schoonmaakmachines verzorgt zodat uw machine altijd in goede conditie verkeerd, uw vloer eenvoudig schoon wordt en hogere onderhoudskosten worden voorkomen. Schoonmaakmachines kopen doe je dus bij ons voor de lange termijn.