RentClean is de specialist voor verhuur schoonmaakmachines!

Een schoonmaakmachine huren doet u bij RentClean in Vianen. RentClean heeft 20 jaar ervaring in schoonmaakmachines en heeft zich gespecialiseerd in verhuur schoonmaakmachines voor het reinigen van vloeren bij bedrijven en instellingen. Centraal in Nederland kunnen wij vanuit Vianen leveringen van onze machines veelal binnen 24 uur in heel Nederland verzorgen. Schoonmaakmachines huren wordt bij RentClean gedaan door bouwondernemingen, schoonmaakbedrijven, industrie/logistieke bedrijven, etc.

MAAK EEN AFSPRAAK

Wat voor schoonmaakmachines verhuren wij?

RentClean heeft een groot park aan vloer reinigingsmachines, veegmachines en schrobmachines. Veegmachines vegen de vloer droog en zuigen daarbij stof af en schrobmachines schrobben de vloer nat en zuigen het vuile water van de vloer op. Een veegmachine veegt dus los vuil en een schrobmachine verwijdert vast vuil zoals strepen, koffievlekken, aanslag, etc. Wilt u dus een schoonmaakmachine huren voor het verwijderen van losse vervuiling dan heeft u een veegzuigmachine nodig. Wilt u vast vuil verwijderen en de vloer nat reinigen dan kunt u tevens bij ons schoonmaakmachines huren maar dan heeft u een schrobzuigmachine nodig.

Vandaag nog een schoonmaakmachine huren?

Als u vandaag nog schoonmaakmachines wilt huren dan kunt u direct contact met ons opnemen via ons contactformulier of telefoonnummer en wij gaan kijken hoe snel wij een geschikte machine op uw locatie kunnen krijgen. Vrijwel iedere dag rijden wij door Nederland dus vaak kunnen wij een levering of bezoek aan uw instantie inplannen zodat wij kunnen kijken welke schoonmaakmachine het beste bij u past. Na overleg over periode en kostenplaatje kunnen wij verhuur schoonmaakmachines zo snel mogelijk voor u realiseren en kunt u dezelfde dag of meestal binnen 24 uur aan de slag met het schoonmaken van uw vloeren.

Uw vloer is weer schoon?

Meld uw gehuurde schoonmaakmachine af per telefoon, email of WhatsApp en wij komen de machine in overleg weer ophalen. Heeft u niet de juiste faciliteiten om de gehuurde schoonmaakmachines weer netjes schoon te maken of uit te spoelen dan is dat ook geen probleem. In overleg over de kosten kunnen wij dit verzorgen in onze faciliteit in Vianen.