Schoonmaakapparaten kopen doet u bij RentClean…

Bent u op zoek naar goede schoonmaakapparatuur voor het schoonmaken van uw vloeren? Neem dan gewoon eens contact met ons op. Wij importeren schoonmaakapparaten voor de meest uiteenlopende vloerreinigingsomstandigheden en vloertypen. Of het nu gaat om reinigen van bedrijfsvloeren of parkeergaragevloeren of het schoonmaken van sportvloeren of openbare ruimtes, RentClean heeft altijd een juist schoonmaakapparaat beschikbaar. Wij leveren schoonmaakapparaten die enorm robuust zijn en garanderen u dat u een schoonmaakapparaat koopt die, zelfs in de zwaarste omstandigheden, na jaren gebruik de vloer nog altijd hetzelfde schoonmaakt als tijdens de aankoop.

MAAK EEN AFSPRAAK

Advies op locatie

Bent u op zoek naar een schoonmaakapparaat maar u weet niet exact welke schoonmaakapparaten geschikt zijn voor het reinigen van uw vloeren? Ook dan staat RentClean voor u klaar. Maak dan gewoon een afspraak met ons zodat wij u een bezoek kunnen brengen en uw reinigingssituatie kunnen bekijken. Desgewenst wordt tijdens dit eerste bezoek al direct een vrijblijvende proef gezet met één of meer schoonmaakapparaten. Hierdoor bent u verzekerd van de juiste keuze en het op lange termijn tevreden gebruik van uw schoonmaakapparatuur. Het gaat er immers om dat uw vloer eenvoudig schoon wordt zonder bijkomen zorgen of verloren aandacht zodat u zich volledig kunt concentreren op het runnen van uw eigen bedrijf of organisatie.

Service en onderhoud aan uw schoonmaakapparatuur

Schoonmaakapparaten kopen is zo gedaan maar net als uw auto heeft ook een schoonmaakapparaat onderhoud nodig. RentClean heeft een kundige technische dienst die uw schoonmaakapparaten onderhoud en voorziet van de nodige onderdelen en slijtagedelen. Dit kan op afroepbasis maar wij adviseren altijd om een contract hiervoor aft e sluiten. Hierdoor krijgt het door u aangekochte schoonmaakapparaat de juiste aandacht, blijft het optimaal presteren waarvoor u het heeft gekocht en voorkomt u grotere onderhoudskosten! Met het afsluiten van bepaalde contracten garanderen wij zelfs dat uw schoonmaakapparatuur altijd in perfecte conditie is tegen een vast bedrag per periode. Schoonmaakapparaten kopen kan dus met volledige afdekking van eventueel aanvullende kosten zodat u exact weet waar u financieel aan toe bent.