Wilt u een schoonmaakapparaat huren?

RentClean is specialist in verhuur schoonmaakapparaten en heeft een landelijke dekking voor levering en instructie binnen 24 uur. Bij RentClean kunt u schoonmaakapparaten huren die geschikt zijn voor het schoonmaken van de meest uiteenlopende vloeren in diverse bedrijfstakken. Schoonmaakapparaten die wij verhuren worden ingezet voor het schoonmaken van vloeren in parkeergarages, bedrijfshallen, retail, zorg, openbare gebouwen, etc. Relaties die een schoonmaakapparaat huren gebruiken deze voor het schoonmaken van veel soorten vloeren zoals betonvloeren, epoxyvloeren, gecoate vloeren, linoleumvloeren, sportvloeren en meer.

MAAK EEN AFSPRAAK

Verhuur schoonmaakapparaten met begeleiding en advies

Wilt u een schoonmaakapparaat huren maar weet u niet exact welk type schoonmaakapparaat u moet huren? Dan is RentClean de juiste partij voor u. Met 20 jaar ervaring in vloerreiniging weten wij welke schoonmaakapparaten ingezet moeten worden voor welk type vloeren en omstandigheden. Dus wilt u schoonmaakapparaten huren neem dan gewoon even contact met ons op voor begeleiding en advies. Aan de hand van aangeleverde afbeeldingen en een kort telefonisch gesprek kunnen wij inschatten welk schoonmaakapparaat u het beste kunt huren en welke borstels wij hierbij moeten leveren. Daarnaast kijken wij of het gebruik van bepaalde reinigingsmiddelen gewenst is als relaties bij ons schoonmaakapparaten huren.

Aflevering en instructie op locatie

Indien wij in overleg de juiste schoonmaakapparaten voor verhuur hebben geselecteerd en de datum van levering is bepaald dan komen wij de machine(s) afleveren op de afgesproken locatie. Daarbij wordt door ons een goede instructie gegeven en wordt een laatste check gedaan of u of uw medewerkers wel het juiste schoonmaakapparaat huren. Zodoende is de kans op een mooie schone vloer het grootst en worden eventuele teleurstellingen voorkomen. Een schoonmaakapparaat huren was nog nooit zo eenvoudig. RentClean is uw partner voor verhuur schoonmaakapparaten, levering binnen 48 uur in heel Nederland.