Schoonmaak van uw vloer door de specialist

Rentclean is de juiste partij voor de schoonmaak van uw vloer. Met een groot machinepark aan vloerreinigingsmachines is altijd de juiste machine beschikbaar om ons uw vloer te laten schoonmaken. Het schoonmaken van een vloer is toch een specialisme. Er zijn diverse vloeren en diverse omstandigheden waardoor bij het schoonmaken van een vloer gemakkelijk fouten kunnen worden gemaakt. Daarom kunt u beter vloeren schoonmaken uitbesteden een een specialist als RentClean. Uw vloer laten schoonmaken kan éénmalig of periodiek op contractbasis.

 

MAAK EEN AFSPRAAK

Werkwijze

Als u uw vloer wilt laten schoonmaken door ons dan beoordelen wij eerst uw situatie om het vloer schoonmaken netjes uit te kunnen voeren en een gewenst schoonmaakresultaat te krijgen. Het beoordelen van uw situatie kan door het versturen van afbeeldingen van uw vloer en situatie via email of whatsapp of door een persoonlijk bezoek aan uw bedrijf of instantie. Wij schatten dan de tijd en middelen in die wij nodig hebben voor de schoonmaak van de vloer. Wij nemen daarna contact met u op om de verwachting te bespreken en vervolgens krijgt u een ALL-IN tarief voor het uitbesteden van het schoonmaken van uw vloeren.

Uitvoering en beoordeling

Op de afgesproken datum komen wij uw vloer schoonmaken conform de gemaakte afspraken. Dit gebeurt op doordeweekse dagen tenzij uw situatie vereist dat dit in het weekende gebeurt. De uitvoering kan in overleg ook op verschillende dagen worden gedaan. Pas als uw vloer volledig is schoongemaakt en door u is goedgekeurd ronden wij het project af en laten wij u tevreden achter. Vloeren schoonmaken uitbesteden is nog nooit zo eenvoudig en transparant geweest!