Garagevloer schoonmaken met behulp van vloer schoonmaakmachines.

Schoonmaak garagevloer(en) gebeurt bij grotere oppervlakken met behulp van schoonmaakmachines die bestemd zijn voor vloerreiniging. Rentclean is een bedrijf dat schoonmaakmachines verhuurt met en zonder bestuurder zodat u de schoonmaak garagevloer zelf kunt doen of geheel kunt uitbesteden. Wij hebben zeer veel ervaring met het schoonmaken van garagevloeren van diverse grootten, van kleine VVE parkeer(garages) tot grote commerciële parkeergarages met beheerposten of garages van grote winkelketens en warenhuizen.

MAAK EEN AFSPRAAK

Vervuiling op garagevloeren.

De vloeren van garages worden vaak zwaar belast. Auto’s rijden straatvuil naar binnen en laten bandensporen achter. Daarnaast stoten auto’s roet uit wat op de garagevloer neerdaalt. Ook zorgen lekkages van auto’s overal in de vakken voor vieze vlekken van olie en vloeistoffen. Veel garages hebben geen eigen schoonmaakmachines voor het garagevloer schoonmaken en willen dus hun garagevloer laten schoonmaken, dit kunnen ze eenvoudig uitbesteden aan ons bedrijf.

Rentclean is specialist in schoonmaak garagevloer(en).

U kunt dus zelf uw garagevloer schoonmaken met bij RentClean gehuurde schoonmaakmachines of u kiest ervoor om uw garagevloer te laten schoonmaken. In beide gevallen kunt u kiezen voor Rentclean, wij zijn de specialist in Nederland en hebben al duizenden vierkante meters schoongemaakt in veel parkeergarages. Wij maken de rijbanen schoon maar hebben ook apparatuur ontwikkeld waardoor wij snel alle randen en rondom pilaren de vloer mooi schoon kunnen maken. Wilt u uw garagevloer laten schoonmaken dan komen wij eerst even bij u parkeren en een wandeling door de garage maken om te bekijken hoe lang wij nodig hebben. Daarna stemmen wij de datum, doorlooptijd en prijs met u af en plannen wij de schoonmaak in. U hoeft alleen maar de garage voor ons open te stellen en te zorgen dat hij zo leeg mogelijk is. Vaak worden drukke parkeergarages in twee delen schoongemaakt zodat hij niet geheel afgesloten hoeft te worden.