Betonvloer laten schoonmaken?

Ons bedrijf is specialist in het betonvloer schoonmaken in veel branches zoals Logistiek, parkeergarages, productiefaciliteiten, autogarages, etc. Een betonvloer schoonmaken wordt gedaan door veegmachines of schrobmachines. Veegmachines werken droog en vegen los vuil van de vloer en zuigen het stof af. Schrobmachines schrobben nat het vaste vuil van de vloer en zuigen het water af zodat de vloer schoon en droog achterblijft.

MAAK EEN AFSPRAAK

Verhuur schoonmaakmachines met personeel voor schoonmaak betonvloer.

Wij verhuren schoonmaakmachines voor de schoonmaak van een betonvloer of andere typen vloeren. U kunt simpel een vloer schoonmaakmachine bij ons inhuren en uw betonvloer schoonmaken. Wilt u uw betonvloer laten schoonmaken dan kunt u dit geheel aan ons uitbesteden. Wij komen dan eerst uw betonvloer bekijken en vaak een proefstuk doen zodat u weet hoe schoon uw vloer wordt en wij kunnen u een eerlijke prijs geven voor het betonvloer schoonmaken.

Duur schoonmaak betonvoer.

De duur dat wij bezig zijn met de schoonmaak van uw betonvloer hangt af van een aantal factoren. Ten eerste is het soort vuil en het verwachtingspatroon belangrijk. Betreft het puur het verwijderen van stof van uw betonvloer dan kunnen wij dit zeer snel schoonmaken. Bestaat het vuil op uw betonvloer uit veel vast vuil zoals oliën, vetten en overige gebruikers sporen en wilt u dat de vloer brandschoon wordt dan moeten wij de vloer vaker behandelen en kost dit aanzienlijk meer tijd. Dan is er nog het oppervlak van uw betonvloer welke bepalend is voor de schoonmaaktijd. Wij hebben echter wel zeer grote en meerdere machines in onze vloot dus kunnen zeer snel en grondig werken bij schoonmaak betonvloer(en).

Betonvloer na de schoonmaak verdichten en glans creëren.

Naast het schoonmaken van de betonvloer kunnen wij hem ok verdichten. Soms moet een betonvloer schoongemaakt worden met agressieve borstels or schuurpads om tot een mooi en schoon resultaat te komen. Uw vloer daarna niet alleen schoon maar het vloeroppervlak is dan vaak ook een beetje ruw waardoor hij microscopisch “open” is. Hierdoor kan soms nieuwe vervuiling sneller aan uw net schoongemaakte vloer hechten, dit hangt af van de bewegingen op uw vloer. Wij kunnen na of tijdens de schoonmaak de vloer ook weer verdichten zodat uw vloer meer glans heeft en waardoor er minder snel vuil hecht aan uw betonvloer.

Een betonvloer laten schoonmaken kan altijd op korte termijn door RentClean. Ons flexibele team staat voor uw klaar om op korte termijn aan de slag te gaan met schoonmaken. Uw vloer wordt pas schoon verklaar en opgeleverd na uw goedkeuring. Bel ons op 085-2733070 voor de mogelijkheden of laat een bericht achter op onze website rentandclean.staging.getinteractive.net