Een reinigingsmachine online kopen verstandig?

Indien u een reinigingsmachine wilt aanschaffen dan kunt u wel online de mogelijkheden bekijken maar wij adviseren om nooit reinigingsmachines zomaar online aan te schaffen. Een reinigingsmachine voor het schoonmaken van vloeren zijn verkrijgbaar in veel soorten maten en voor veel soorten toepassingen en vloeren. Daarnaast zijn dergelijke machines leverbaar met diverse systemen welke voor reiniging van sommige vloeren wel geschikt zijn maar voor andere vloeren helemaal niet.

MAAK EEN AFSPRAAK

Een keuze voor een goede reinigingsmachine

Een keuze voor een goede reinigingsmachine die uw vloeren goed schoonmaakt en voor langere periode gaat werkelijk tot in de details. U dient rekening te houden met factoren als vloeroppervlak, vloertype (beton, epoxy, linoleum, siergrind, tegels, pvc, etc.) en de frequentie van de vloerreiniging. Daarnaast is het van cruciaal belang dat u voor een leverancier kiest die gespecialiseerd is in reinigingsmachines. De markt voor reinigingsmachines is een specialisme en bedrijven die hun graantje mee willen pikken zonder zich erin te specialiseren kunnen vaak niet het juiste advies geven en adequaat reageren op service vraagstukken. U wilt immers toch een reinigingsmachine voor langere periode aanschaffen.

Een reinigingsmachine online aanschaffen gaat dus al vrij snel tot teleurstelling leiden. Rentclean Vianen heeft al decennialang ervaring met schoonmaakmachines voor schoonmaken van vloeren. Omdat wij een grote verhuurvloot hebben aan machines weten wij welke machines een goede prestatie neerzetten en een lange levensduur hebben zonder al te hoge onderhoudskosten. Daarom zijn wij importeur van het Amerikaanse merk Tomcat. Tomcat is een merk reinigingsmachines met basiskenmerken als een zware constructie, eenvoudig, agressieve prestatie, duurzaam. Tomcat reinigingsmachines gebruiken geen kwetsbare elektronica en zijn eenvoudig te onderhouden. Echt gebouwd voor een krachtige prestatie en lange levensduur.

Wilt u een demo met een Tomcat reinigingsmachine op uw vloer? Laat dan een bericht achter op onze website www.rentclean.nl of bel ons direct op 085-2733070. Wij kunnen binnen één dag een geschikte vloerreinigingsmachine bij u afleveren.