Reinigingsmachines huren om te vegen of schrobben doet u bij RentClean!

Rentclean is in Nederland de absolute specialist in verhuur reinigingsmachines. Met jarenlange ervaring en een grote vloot aan reinigingsmachines die gereed staan voor verhuur kunnen wij ieder vraagstuk voor het schoonmaken van alles soorten vloeren oplossen. Voor een reinigingsmachine huren met of zonder bestuurder bent u bij ons aan het juiste adres. Dus zelfs indien u geheel ontzorgd wilt worden dan nemen wij uw volledige voerreiniging uit handen, éénmalig, periodiek of op contractbasis. Door onze flexibiliteit en grote vloot aan veegmachines en schrobmachines streven wij ernaar om binnen 24 uur een geschikte machine op uw vloer te hebben om te starten met schoonmaken.

MAAK EEN AFSPRAAK

De juiste reinigingsmachines huren.

Er is nooit één standaardoplossing voor het reinigen van een vloer, er zijn immers diverse soorten vloeren, vervuiling en oppervlakken. Voor iedere vuile ondergrond bieden wij een reinigingsmachine aan die geschikt is. Het enige wat u moet doen is even contact met ons opnemen om de situatie te bespreken. Hier stellen wij u een aantal vragen zoals: Hoe groot is uw vloeroppervlakte, wat is de ondergrond, wat is de vervuiling die u van de vloer wilt verwijderen, hoe lang wilt u bezig zijn met het schoonmaken van de vloer, etc. Daarnaast is het handig om een aantal foto’s te ontvangen van de vloer en situatie. Op basis van die informatie kunnen wij bepalen welke reinigingsmachine u het beste kunt huren en welke borstels en reinigingsmiddelen geschikt zijn.

Een reinigingsmachine huren inclusief bestuurder.

Indien u de vloerreiniging volledig aan ons wilt uitbesteden dan kunnen wij dit voor u verzorgen, éénmalig, periodiek op afroepbasis of tegen gunstigere tarieven op contractbasis. Vloeren die door ons met onze verhuur reinigingsmachines worden schoongemaakt zijn in instanties zoals parkeergarage vloeren, vloeren in productie of logistieke bedrijven, autogarage vloeren, showrooms, etc. Wij maken diverse ondergronden schoon zoals beton, gecoate vloeren, bolit vloeren, monolietvloeren, linoleum en marmoleum vloeren, pvc vloeren, etc. Een reinigingsmachine huren met bestuurder maken wij graag een afspraak voor zodat wij kennis kunnen maken en uw vervuilde vloer kunnen bekijken alvorens een gerichte offerte uit te kunnen brengen. Neem gewoon even contact met ons op om een afspraak te maken.

Reinigingsmachines huren is dus zeker, snel en voordelig bij RentClean!