Op zoek naar reinigingsapparatuur?

Indien u op zoek bent naar een reinigingsapparaat voor het reinigen van vloeren dan bent u bij RentClean aan het goede adres. RentClean heeft jarenlang ervaring in reinigingsapparatuur voor het reinigen, poetsen, boenen en schoonmaken van alle soorten vloeren. De reinigingsapparaten van Tomcat worden door ons geïmporteerd in de Benelux. Centraal vanuit Vianen hebben wij een responsetijd van 24 uur. Wij streven er dus naar om binnen 24 uur een geschikt reinigingsapparaat bij u op de vloer te hebben zodat u kunt starten met reinigen.

MAAK EEN AFSPRAAK

Advies bij het reinigingsapparatuur kopen.

Omdat iedere vloer en situatie anders is geven wij u graag een vrijblijvend advies op uw vloer. Hierdoor kunnen wij zien wat voor vloer u heeft en hoe uw bedrijf logistiek is ingericht. Op basis van dit bezoek kunnen wij u een goed advies geven aangaande de juiste reinigingsapparaten voor het schoonmaken van uw vloeren.

Vrijblijvende demonstratie met een reinigingsapparaat.

Na de bezichtiging maken wij een afspraak voor een vrijblijvende demonstratie van de geadviseerde reinigingsapparaten. Tijdens de demonstratie nemen wij de reinigingsapparatuur grondig met u door en lichten wij de belangrijkste kenmerken toe. Reinigingsapparatuur kopen wordt zo eenvoudig en overzichtelijk.

Aflevering en instructie.

Bij aflevering van de aangekochte reinigingsapparaten komen wij een gedegen instructie geven over hoe u de machine moet gebruiken en hoe u het beste te werk kunt gaan bij het schoonmaken en schoonhouden van uw vloeren. Tevens nemen wij het lichte onderhoud door dat u zelf aan uw apparaat kunt verrichten, dit bestaat voornamelijk uit het schoonhouden van de componenten.
U kunt ook uw oude reinigingsapparaten bij ons inruilen. Als ze nog waarde hebben dan krijgt u daar de realistische inruilprijs voor terug. Indien de waarde nihil is dan voeren wij u hem verantwoord voor u af.
Reinigingsapparatuur kopen doe je dus eenvoudig en snel bij RentClean, binnen 24 uur een schone vloer!