Reinigingsapparaten huren voor het schoonmaken van uw vloeren?

Rentclean heeft altijd het juiste reinigingsapparaat voor u beschikbaar om te huren voor bepaalde of onbepaalde tijd. Wij streven ernaar om binnen één dag de juiste machine overal in Nederland te kunnen leveren zodat u snel kunt beginnen met reinigen van uw vloeren.

MAAK EEN AFSPRAAK

Verhuur reinigingsapparaten van klein tot groot.

Wij verhuren reinigingsapparaten die geschikt zijn voor het reinigen van alle vloeren voor binnen gebruik. Wij beschikken over een groot park aan apparaten die geschikt zijn voor het vegen en schrobben van vloeren in magazijnen, productieomgevingen, parkeergarages, openbare gebouwen, kantoren, winkelcentra, winkels, zorg, etc. Het park bestaat uit reinigingsapparaten waar je achter kunt lopen en waar je op kunt zitten, daarnaast hebben wij machines op een accupakket en op verbrandingsmotor. Verder zijn onze reinigingsapparaten geschikt voor het schoonmaken van alle soorten vloeren.

Reinigingsapparaten huren voor langere periode.

Wilt u een reinigingsapparaat huren en deze permanent tot uw beschikking hebben dan is dat bij RentClean ook mogelijk. Wij hebben een pool van veeg/schrobmachines beschikbaar die wij voor langere periode verhuren op contractbasis tegen voordelige tarieven. Vaak wordt dan afgesproken dat de reinigingsapparaten wel voor een minimale periode worden gehuurd, na deze afgesproken huurperiode is het contract per maand opzegbaar. Al het reguliere onderhoud is inbegrepen in de huurprijs zodat u niet verast wordt met extra kosten voor storingen en onderdelen, dit is ons risico.

Verhuur reinigingsapparaten met bestuurder.

Reinigingsapparaten huren met bestuurder is ook mogelijk, u besteedt dan de volledige vloerreiniging aan ons uit. Hiermee bespaart u niet alleen de kosten voor machines en onderhoud maar u of uw personeel hoeft ook geen tijd te besteden aan uw vloerreiniging. Daarnaast weet u zeker dat uw vloer wordt schoongemaakt en op een juiste manier. Het uitbesteden van uw vloerreiniging kan op afroep of op contractbasis. Wij kunnen u een goed advies geven over de juiste schoonmaakfrequentie zodat uw vloer overwegend schoon blijft.

Kortom, wilt u een reinigingsapparaat huren zoek dan niet verder en neem even contact op met RentClean voor de mogelijkheden. RentClean, “een schone vloer tegen ieder budget”.