h

Referenties

Al jaren worden vloeren door heel Nederland en België schoongemaakt met schrobmachines en veegmachines van RentClean. Tevreden relaties komen terug en verzorgen de vloerreiniging met de reinigingsmachines van RentClean. Hieronder vindt u een overzicht van enkele gerealiseerde projecten. Volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven.

Neem contact op voor meer informatie
IMG_3682_370x250_acf_cropped_370x250_acf_cropped

Wateroverlast parkeergarage

Bij hevige regenval staat de telefoon roodgloeiend. Hieronder één van de vele voorbeelden waarbij wij de wateroverlast in een parkeergarage of bedrijfsruimte hebben verholpen. Snelle reactie en inzet zonder eindtijd zorgt ervoor dat onze relaties bij ons terugkomen bij een onverhoopt volgende wateroverlast.

350-warenhuis_370x250_acf_cropped

Schoonmaken entree vloer meubelwarenhuis

Dit bekende meubelwarenhuis wil de entreevloer waar veel traffic is representatief houden. Dit is voor de machines van Rentclean geen probleem, met gemak kunnen wij deze vloer weer schoonmaken.

Schrobmachine-huren-Hako-650-winkelcentrum_370x250_acf_cropped_370x250_acf_cropped

Schrobmachine verhuurd voor lange termijn

Deze Hako schrobmachine wordt voor langere termijn gehuurd om de vloeren van een winkelcentrum in een klein plaatsje in Zeeland schoon te maken. De relatie hoeft niet te investeren in een nieuwe schrobmachine en weet exact hoeveel kosten hij heeft om de vloer schoon te maken, huren van schrobmachines bij RentClean is immers ALL-IN.

IMG_2592_370x250_acf_cropped_370x250_acf_cropped-1

Schoonmaken vloer parkeergarage

Het schoonmaken van deze parkeergaragevloer in Den Haag is gedaan met 6 veegmachines en schrobmachines. Met de speciale mobiele hoge drukreiniger die aan een schrobmachine is gemonteerd worden randen, hellingen en pilaren grondig schoongemaakt.

Schorbmachine-gebruikt-gereviseerd_370x250_acf_cropped

Gebruikte schrobmachine?

Gewoon leuk om een foto van een schrobmachine tijdens de revisie te laten zien. Mag dit nog een gebruikte schrobmachine heten? Daarom kan RentClean 6 maanden garantie geven op de aankoop van een gebruikte veegmachine of schrobmachine.

IMG_1505_370x250_acf_cropped_370x250_acf_cropped

Stof bestrijding

Vloerreiniging en stof verwijderen bedrijfsvloer van circa 38.000m2. Ondanks dat dit bedrijfspand was schoongemaakt werd er te veel stof gemeten. Omdat er distributie van voedingsgerelateerde producten zou komen moest de vloer grondig van stof worden ontdaan. De schoonmaak van deze vloer werd in anderhalve dag gerealiseerd.

Veegmachine huren Factorycat

Stofvrij vegen bedrijfsvloer

De bulkproducten van deze magazijnvloer geven stof door het gehele bedrijfspand. De gebruikte veegmachine Factorycat model 48 biedt uitkomst. Deze Factorycat veegmachine is voorzien van een industrieel direct veegsysteem en slijtvast stoffilter. Deze combinatie veegt de vloer effectief zonder dat stof in de lucht komt.

IMG_3039_370x250_acf_cropped_370x250_acf_cropped

Nieuwbouw oplevering

Schoonmaken bedrijfsvloer van 1700m2. Dit nieuwe bedrijfspand werd in gebruik genomen nadat wij de vloer machinaal in een ochtend hebben ontdaan van stof en vuil. Hoeken en randen worden netjes meegenomen. Weer een tevreden relatie.

Veegmachine-huren-Tennant-6400-buitenterrein_370x250_acf_cropped

Buitenterrein vegen

Onze Tennant LPG veegzuigmachine is geschikt voor het vegen van grote bedrijfshallen, parkeergarages en buitenterreinen. Hier werd de Tennant LPG veegmachine ingezet voor het vegenvan een buitenterrein van 1500m2 in Vianen nadat de bestrating was aangebracht.

Magnum-tegelvloer-reiniging-autogarage_370x250_acf_cropped

Reiniging autogarage vloer

De vloer van de werkplaats van een bekende leasemaatschappij was wel echt toe een grote schoonmaak. De tegelvloer met poreuze tegels had lange tijd vuil aangetrokken en was zwaar vervuild. Met onze speciale technieken is deze vloer vrij eenvoudig weer zeer netjes geworden.