Wat is een poetsmachine?

Een poetsmachine is een apparaat dat vloeren poetst ofwel schoonmaakt. Poetsmachines zijn voorzien van een borstel of schuurpad waarmee door een roterende beweging de vloer schoongemaakt wordt. Dit wordt gedaan door toevoeging van water uit de schoonwatertank met eventueel geschikte reinigingsmiddelen. Het vuile water dat op de vloer achterblijft kan door de poetsmachine weer worden opgezogen in een vuilwater reservoir. Op deze machine maken poetsmachines de vloer schoon en droog.
Poetsmachines zijn geschikt voor het poetsen van vloeren in onderwijs, zorg, logistiek, bouw, etc. met diverse technieken zijn ze ook geschikt voor het reinigen en poetsen van veel soorten vloeren, van tegels of marmoleum tot beton of epoxy vloeren.

MAAK EEN AFSPRAAK

Poetsmachines kopen, leasen of huren.

Poetsmachines kunnen bij RentClean worden gekocht, geleased of gehuurd. Wij zijn exclusief distributeur van Tomcat poetsmachines die wij aanbieden aan bedrijven en instanties die te maken hebben met vloerreiniging in alle omstandigheden. Daarnaast hebben wij hebben een wisselende voorraad gebruikte poetsmachines. Ook hebben wij een verhuurafdeling die dagelijks en wekelijks poetsmachines verhuren aan schoonmaakbedrijven, logistieke bedrijven, bouwondernemingen, parkeergarages, etc. Met deze formule kunnen wij tegen ieder budget en met flexibele invulling een poetsmachine leveren.

Vandaag poetsmachines kopen en morgen starten met schoonmaken?

Dat kan. Wij streven ernaar binnen 24 uur op locatie te zijn in Nederland en België. Indien wij uw nieuwe poetsmachine niet op voorraad hebben kunnen wij altijd een tijdelijke machine uit onze verhuurvloot ter beschikking stellen. Bel nu met RentClean en wij zorgen ervoor dat u binnen 24 uur nog een geschikte machine heeft om te starten met het schoonmaken van uw vloeren.