Tijdelijk een poetsmachine huren?

RentClean verzorgt verhuur poetsmachines voor diverse vloeren. Indien een vloer te groot is om met de hand te poetsen of de vervuiling is te hardnekkig voor handmatige reiniging dan kunt u hiervoor poetsmachines huren. Er zijn aardig wat aanbieders die verhuur poetsmachines verzorgen echter de meeste verhuurbedrijven zien poetsmachines niet als hun kernactiviteit. Daarom zijn machines vaak niet echt geschikt en is de kennis bij deze bedrijven niet aanwezig om u een goed advies te geven bij het huren van uw poetsmachine. Verder zijn er diverse soorten poetsmachines en systemen en is iedere vloer en vervuiling anders. Bij het poetsen van vloeren kunnen hierdoor makkelijk fouten worden gemaakt waardoor uw vloer niet schoon wordt maar ook kan beschadigen.

MAAK EEN AFSPRAAK

Verhuur poetsmachines is een specialisme.

RentClean doet niets anders dan verhuur poetsmachines. Dus wilt u een poetsmachine huren neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij bespreken eerst uw vloer en vervuiling en bieden dan de juiste machine aan die voor u het beste schoonmaak resultaat geeft.

Poetsmachines huren kan bij ons voor het poetsen van veel vloersoorten en oppervlakken. Een poetsmachine huren wordt gedaan door bouwbedrijven, schoonmaakbedrijven, parkeergarages, VVE’s, Retail bedrijven, logistieke bedrijven, etc. U kunt bij ons een poetsmachine huren voor het schoonmaken van vloeren van 250m2 tot aan 50.000m2 dag capaciteit. Daarnaast kunnen onze poetsmachines gebruikt worden op betonvloeren, epoxyvloeren, geverfde vloeren, componentvloeren, linoleumvloeren, sportvloeren, etc.

Huur poetsmachines bij RentClean van 1 dag tm 60 maanden, binnen 24 uur op locatie!