h

Over RentClean Machines

Rentclean Machines heeft al meer dan 20 jaar ervaring in veegmachines en schrobmachines. ย ย  Of u nu een nieuwe of gebruikte reinigingsmachine koopt, huurt of de vloerreiniging geheel uitbesteedt…Rentclean biedt uitkomst, tegen ieder budget en met flexibele invulling.

VERKOOP | VERHUUR | CLEANING

Neem contact op voor meer informatie
FactoryCat-GTX-schrobmachine-huren-10_370x250_acf_cropped

Verhuur

Een groot park aan schrobmachines en veegmachines staat klaar om te worden ingezet voor schoonmaak van uiteenlopende vloeren. Bedrijven die bij ons huren zijn uiteenlopend, van schoonmaakbedrijf of aannemer tot logistiek en gemeentes. Na advies, al dan niet op locatie, wordt de juiste reinigingsmachine gebracht en wordt er een uitgebreide instructie gegeven. Vloerreiniging zonder investering, wel de lusten maar niet de lasten.

Huur kan per dag/week/maand/jaar, ALL IN zonder bijkomende kosten

De Verhuurvoorwaarden Rentclean Machines zijn van toepasing.

IMG_3682_370x250_acf_cropped

Cleaning

Wilt u volledig van A-Z worden ontzorgd? Dan kunt u ook uw schoonmaakwerkzaamheden volledig aan ons uitbesteden. Dit kan periodiek op contractbasis of incidenteel op afroep. Wij komen eerst bij u op locatie inventariseren wat uw wens is en wat de situatie is, daarna krijgt u van ons een scherp ALL-IN tarief voor de incidentele vloerreiniging of een tarief voor een contract voor bepaalde periode. Met ons park aan veegmachines en schrobmachines kunnen wij zowel kleine als zeer grote oppervlakten schoonmaken en de meest uiteenlopende vloeren, van een parkeergaragevloer of industrievloer tot een sporthal of buitenterrein.

3-2_370x250_acf_cropped

Verkoop

Nieuw schrobmachines of veegmachines kopen? RentClean verzorgt distributie, verkoop en onderhoud van het kwaliteitsmerk TomCat. Tomcat is een innovatieve Amerikaanse fabrikant van veegmachines en schrobmachines die zich kenmerken door een enorm zware en eenvoudige constructie. Mede daardoor is de prestatie zeer sterk en zijn de onderhoudskosten lager. Ons verkoopteam verzorgt vrijblijvende demonstratie uit op locatie zodat u zeker weet dat u de juiste keuze maakt. Daarna staat een technische dienst tot uw beschikking om de reinigingsmachines van Tomcat van het juiste onderhoud te voorzien. Onze dienstverlening is in heel Nederland en wij streven ernaar binnen 24 uur op locatie te zijn. Ten slotte hebben wij een doorlopend aanbod aan gebruikte veegmachines en schrobmachines met garantie van divers merken.