Veegmachine kopen nieuw, gebruikt of tweedehands?

Rentclean verkoopt nieuwe en tweedehands schoonmaakmachines. Wij hebben jarenlang ervaring in vloerreinigingsmachines en verkopen, leasen en verhuren deze machines in de Benelux. Centraal in gevestigd in Vianen (Utrecht) kunnen wij vrijwel altijd binnen 24 uur een geschikte vloerreinigingsmachine op locatie leveren. Bent u dus op zoek naar een gebruikte veegmachine voor het droog vegen en stof afzuigen van uw vloer neem dan even contact met ons op.

MAAK EEN AFSPRAAK

Oriëntatie op een tweedehands veegmachine.

Indien u op zoek bent naar een 2de hands veegmachine kijkt u waarschijnlijk als eerste op Marktplaats. Daar zijn diverse keuzemogelijkheden als het gaat om een gebruikte veegmachine. Maar hoe weet u of u een machine koopt die nog wel wat jaren meegaat? U bent geen expert en kunt door alle merken en prijsniveaus door de bomen het bos niet meer zien. Indien u geen risico wilt nemen met de aanschaf uw 2de hands veegmachine laat het dan door ons verzorgen. Wij hebben wisselend aanbod en er is altijd wel een goede tweedehands veegmachine beschikbaar. Omdat wij lange ervaring hebben in de markt van veegmachines en schrobmachines weten wij welke machines het verdienen om als gebruikte veegmachine verkocht te worden. U krijgt dan ook garantie op uw aankoop.

Zekere aankoop

Iedere veegmachine die wij binnenkrijgen wordt door ons technisch nagezien. Allereerst wordt bepaald of de machine wel of niet meer als tweedehands veegmachine wordt verkocht. Wij bieden alleen een gebruikte veegmachine aan als wij hiervoor garant kunnen staan voor langere termijn. Motoren, snaren, overbrengingen, lagers, etc. worden gecontroleerd en indien nodig vervangen. Daarna wordt een controle uitgevoerd op snaren, lagers, overbrengingen, motoren, etc.
Bij RentClean koopt u veilig uw 2de hands veegmachine met garantie! Neem direct contact met ons op voor de actuele voorraad en beschikbaarheid.