Gebruikte schrobmachine of tweedehands schrobmachine kopen?

Een schrobmachine voor het schoonhouden van uw vloeren is een flinke investering, daarom biedt Rentclean ook een gebruikte schrobmachine aan. Een schrobmachine is een vrij eenvoudige machine die bij goed onderhoud een lange tijd mee kan. Vaak worden schrobmachines ingeruild na de economische levensduur, de technische levensduur is echter nog niet voorbij en de machine kan na een grondige check up als tweedehands schrobmachine worden verkocht en jarenlang gebruikt worden voor het schoonmaken van uw vloer.

MAAK EEN AFSPRAAK

Alleen A-merken.

Door meer dan 20 jaar ervaring weten wij welke machines wel en niet geschikt zijn om aan te bieden als gebruikte schrobmachine. Mede door de verhuurafdeling die diverse merken hebben verhuurd zijn wij uiteindelijk uitgekomen op een selectief aantal merken en modellen. Wij bieden een tweedehands schrobmachine alleen maar aan als wij zeker weten dat de machine nog jarenlang mee gaat en als wij de service en onderdelen ervan voor dezelfde tijd kunnen garanderen. Immers u heeft na aanschaf van uw gebruikte schrobmachine ook nog ondersteuning nodig als het gaat om borstels, dweilrubbers, onderdelen, etc. De merken die wij als tweedehands schrobmachine verkopen staan wij garant voor en daar kunnen wij dan ook garantie op geven. Wij zien u immers na de aankoop het liefst alleen terug voor regulier onderhoud of voor de inruil na jarenlang tevreden vloerreiniging.

Garantie.

Wij geven de machine voor verkoop een gedegen check. Daarbij worden lagers, snaren, motoren en overbrengen gecontroleerd en wordt de machine weer in nette staat gebracht. In overleg en afhankelijk van het prijsniveau worden ook de accu’s vervangen. Alles over uw tweedehands schrobmachine is in ieder geval volledig transparant. Daarom geven wij een goede garantie op de verkoop van een gebruikte schrobmachine.

Financiering.

U kunt uw schrobmachine bij ons kopen, leasen of huren. Het periodiek huren kan zelfs met een bestuurder erbij. Daarnaast verzorgen wij het onderhoud aan uw bestaande of aangekochte machine. Kortom, een schone vloer tegen iedere prijs en invulling. Wilt u meer weten over een gebruikte of tweedehands reinigingsmachine? Neem dan direct contact met ons op voor het actuele aanbod!