Garagevloer reinigen met behulp van veegmachines of schrobmachines.

Uw garagevloer laten reinigen met behulp van professionele vloerreinigingsapparatuur kunt u aan ons uitbesteden, wij hebben jaren ervaring met garagevloer reiniging en laten uw vloer schoon en droog achter. Over het algemeen zijn alleen de zeer grote parkeergarages die een beheerpost hebben uitgerust met een vloerreinigingsmachine, zij verzorgen de garagevloer reiniging met eigen personeel. Veel garages van bijvoorbeeld VVE’s, bedrijven, kleine winkelcentra, etc. hebben geen parkeerbeheer en moeten ook hun garagevloer reinigen. Zij kunnen hun garagevloer laten reinigen door ons tegen heldere tarieven. Wij zijn overigens geen schoonmaakbedrijf, indien er bijkomende (schoonmaak) werkzaamheden zijn dan zorgen wij voor betrouwbare partijen die hier invulling aan geven. Wij maken uw garagevloer schoon, dat is onze specialisme.

MAAK EEN AFSPRAAK

Diverse soorten garagevloeren kunnen wij reinigen.

Een garagevloer kan verschillende toplagen hebben. De meest zijn van gevlinderd beton maar je ziet ook garagevloeren die voorzien zijn van een epoxy of componentencoating. Ook een garagevloer laten reinigen die voorzien is van een speciale toplaag is geen probleem, wij passen de juiste schrobsystemen en vloerreinigingsmiddelen toe die de vloer schoonmaken en niet beschadigen. Ook kan het voorkomen dat de garagevloer bestaat uit straatklinkers. Een dergelijke garagevloer reinigen wij niet nat met schrobmachines maar droog met veegzuigmachines, hierbij wordt los vuil verwijderd en wordt stof afgezogen in een stoffilter.

Randen, kanten en pilaren.

Tijdens het reinigen van de uw garagevloer schrobben wij niet alleen de rijbanen en parkeervakken maar reinigen wij ook tegen de kant, rondom de pilaren en eventueel achter de aanrijdbeveiliging. Voor deze lastig te bereiken plaatsen hebben wij een speciale mobiele waterunit uitgevonden die autonoom kan schoonmaken zonder kabels en slangen. Een garagevloer reinigen gaat tot in de puntjes.

Opleveringsniveau.

Bij een garagevloer reiniging streven wij ernaar het meeste vuil te verwijderen. Houd u er echter wel rekening mee dat er, ondanks onze moderne technieken en ervaring, altijd wel wat sporen van vuil achterblijven. Zo kunnen bandensporen in het vloeroppervlak zijn “ingebrand”. Daarnaast blijven oliën en overige vloeistoffen altijd “nazweten” uit de garagevloer van beton omdat deze door de open structuur in de vloer zijn getrokken.
Meer weten over garagevloer reiniging of uw garagevloer laten reinigen? Laat een bericht achter via onze website of bel direct 085-2733070.