Vervuilde (parkeer) garage laten reinigen?

Indien u een vervuilde garage vloer heeft dan kunt u de garage reiniging uitbesteden aan RentClean. Wij zijn al jarenlang de specialist voor het reinigen van (parkeer)garages. Parkeergarages worden vaak snel vervuild door de traffic van auto’s. Auto’s brengen diverse soorten vuil mee naar binnen in parkeergarages. Daarnaast laten auto’s bandensporen achter en lekken ze oliën en andere vloeistoffen op de parkeerplaatsen. En helaas zijn er mensen die in hoeken van garages urineren. Kortom de vloer heeft het zwaar te voorduren een goede garage reiniging op zijn tijd is noodzakelijk. Wilt u de garage laten reinigen neem dan contact met ons op.

MAAK EEN AFSPRAAK

Werkwijze bij garage reiniging.

Indien u wilt dat wij uw garage reinigen dan komen wij vaak even op locatie kijken om de situatie op te nemen en de haalbaarheid te bespreken. Daarbij wordt gekeken naar de vloer en de vervuiling en wordt besproken wat de wensen zijn als wij uw garage reinigen. Is de afstand groot of is een afspraak lastig dan kunt u ook 10-15 afbeeldingen aan ons sturen van de situatie en de vloer met vervuiling zodat wij kunnen inschatten wat de kosten van de betreffende garage reiniging zou zijn. Op basis van deze informatie kunnen wij een opmaat ALL-IN offerte uitbrengen, gaat u daarmee akkoord dan kunt u de garage reiniging uitbesteden en kunnen wij op korte termijn aan de slag.

Overige aandachtpunten bij een garage reiniging.

Gaat u door ons uw (parkeer) garage laten reinigen dan zijn er een paar punten waar rekening mee gehouden dient te worden. Uiteraard hebben wij met onze schoonmaakmachines toegang tot de garage nodig. Tijdens het bezoek wordt al bepaald in hoeverre het voor ons toegankelijk is maar uiteraard moeten de slagbomen voor ons open staan zodat wij naar binnen kunnen. Verder dient er een krachtige wateraansluiting te zijn voor het vullen van onze veeg/schrobmachines, het liefst de brandslangen. Ook dient er een waterafvoer te zijn, vaak is deze gesitueerd bij de in/uitgang. Als laatste moet de garage natuurlijk leeg zijn zodat wij al het vrije oppervlak kunnen schoonmaken.
Uw garage laten reinigen klinkt wellicht ingewikkeld maar is eenvoudig, wij hebben duizenden vierkante meters schoongemaakt en hebben de juiste apparatuur en ervaring om uw garagevloer snel en grondig schoon te maken. Wij hebben garages schoongemaakt van 1000 m2 tot aan 50.000m2, uw garage reiniging uitbesteden aan RentClean is dus een veilige keuze, een garage reinigen is ons vak!