Dweilmachines kopen bij RentClean, vrijblijvende proef op uw (bedrijfs)vloer.

U wilt dweilmachines kopen en gaat dus een flinke investering doen voor het schoonmaken van uw vloer. Omdat er veel soorten vloeren zijn en veel soorten vervuiling volstaat niet iedere dweilmachine voor iedere toepassing. Daarnaast kunnen ze uitgerust worden met diverse soorten schrobsystemen en is niet ieder systeem geschikt voor het schoonmaken van iedere vloer. RentClean verzorgt een roefstuk op uw vloer zodat u zekerheid heeft over de geschiktheid van de machine voor het schoonmaken van uw vloeren.

MAAK EEN AFSPRAAK

Bepaal eerst of u daadwerkelijk een dweilmachine nodig heeft.

Bent u wel echt op zoek naar dweilmachines of heeft u een ander type machine nodig? Dit hangt af van de vervuiling binnen uw bedrijf of instantie. Wilt u flink stof en los vuil van uw vloer verwijderen dan is een veegmachine wellicht beter voor u geschikt. Indien het gaat om het verwijderen van licht stof, licht los vuil en wat vast vuil dan is een dweilmachine voor u geschikt maar waarschijnlijk wel met toepassing van een speciaal schrobsysteem. Indien het puur gaat om verwijderen van vast vuil dan heeft u zeker een dweilmachine nodig.

Bepaal de grootte van de machine.

Nu moet bepaald worden hoe groot de machine moet zijn. De grootte van dweilmachines wordt gekenmerkt door de schrobbreedte, de dweilbreedte, de watertankinhoud en de accucapaciteit, ofwel hoe lang u kunt schoonmaken met de machine zonder op te laden. Daarnaast zijn er dweilmachines waar je achter kunt lopen en waar je op kunt zitten. De keuze hiertussen wordt bepaald door grootte van het schoon te maken oppervlak, het gewenste comfortniveau en de flexibiliteit. Het kan zomaar zijn dat een achterloop machine beter geschikt is dan een opzit machine terwijl u toch een flink vloeroppervlak te reinigen heeft.

Laat u adviseren.

Het beste is om u goed te laten adviseren door een betrouwbare leverancier die een eerlijk advies durft te geven. Gaat u dweilmachines kopen laat u dan vooral niet verleiden door lage prijzen, voor dweilmachines geldt vaak dat goedkoop duurkoop is. Wij geven u een goed advies en garanderen dat u jarenlang naar tevredenheid uw vloer kunt schoonmaken met de door ons geleverde machines. Ook na de verkoop staan wij voor u klaar voor advies, begeleiding, service en slijtagedelen. U kunt deze machines bij ons kopen, leasen of huren. Voor iedere vuile vloer hebben wij een oplossing en tegen iedere budget en flexibele invulling.