Schrobmachine-huren.nl, verhuur dweilmachines voor alle toepassingen!

U wilt uw vloer gaan dweilen maar het oppervlak is te groot om met de hand schoon te maken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Een dweilmachine kunt u namelijk huren bij RentClean in Vianen. Wij zijn gespecialiseerd in het verhuren van vloer reinigingsmachines waaronder dweilmachines, schrobmachines, boenmachines, veegmachines, etc.

Bedrijven of instanties die op zoek zijn naar dweilmachines huren die zoeken veelal een zogenaamde schrob/zuigmachine. Een machine die de vloer schoonmaakt met borstels en water (met toevoeging van reinigingsmiddel) en de vloer vervolgens weer droog zuigt (dweilt). Dweilmachines huren betekent dus eigenlijk schrob/zuigmachines huren.

Bij Rentclean kunt u een dweilmachine huren voor het dweilen en droog zuigen van uiteenlopende vloeren in de meeste industrieën. Zo kan er met onze machines vloeren worden gedweild in productiefaciliteiten en logistieke sector. Daarnaast kunnen onze gehuurde dweilmachines gebruikt worden voor het reinigen van vloeren in parkeergarages, ziekenhuizen, scholen, zwembaden, sporthal, etc. Er zijn weinig vloeren waarvoor onze machines niet geschikt zijn. Wilt u dus een dweilmachine huren neem dan gewoon even contact met ons op.

MAAK EEN AFSPRAAK

Hoe gaat het in zijn werk?

U wilt een dweilmachine huren RentClean. Neem telefonisch contact met ons op en omschrijf uw situatie. Stuur eventueel afbeeldingen van uw vloer en vervuiling op via email of WhatsApp zodat wij uw situatie het beste kunnen inschatten. Wij geven u een advies aangaande de juiste machine in combinatie met borstels/vloerpads en reinigingsmiddelen en u krijgt een ALL-IN tarief voor het dweilmachines huren. Na uw akkoord stemmen wij de datum af dat de juiste machine bij u wordt aangeleverd. Bij de levering krijgt u van ons een gedegen instructie over hoe u de dweilmachine moet gebruiken en hoe u het beste te werk kunt gaan om uw vloer zo snel en goed mogelijk schoon te krijgen. Als uw vloer weer netjes schoon en gereinigd is neemt u contact met ons op om de machine af te melden, de machine wordt dan in overleg weer opgehaald.

Voor verhuur dweilmachines bent u bij ons dus aan het juiste adres!