Betonvloer reinigen? Lees hier over de uitgebreide mogelijkheden.

U heeft wellicht een stoffige betonvloer of een betonvloer waar ingetrokken vuil in zit? Dan wilt u deze op een eenvoudige manier kunnen reinigen. Er bestaan grofweg drie mogelijkheden; Zelf reinigen met een eigen reinigingsmachine, zelf reinigen met een ingehuurde machine of uw betonvloer laten reinigen.

MAAK EEN AFSPRAAK

Zelf betonvloer reinigen met een eigen veegmachine of schrobmachine

Indien u zelf een veegmachine of schrobmachine tot uw beschikking heeft dan kunt u deze natuurlijk inzetten voor het reinigen van uw betonvloer. Heeft u daarbij advies nodig of heeft uw reinigingsmachine onderhoud nodig neem dan gewoon even contact met ons op. Wilt u een nieuwe of gebruikte reinigingsmachine aanschaffen (kopen, leasen, huren) dan kunnen wij dit ook voor u invullen, wij hebben een landelijke dekking en zijn indien gewenst binnen 24 uur bij u op locatie.

Zelf betonvloer reiniging met een ingehuurde veegmachine of schrobmachine

Wilt u graag uw betonvloer reinigen maar heeft u daarvoor geen reinigingsmachine tot uw beschikking? Huur dan voor enkele dagen een vloerreinigingsmachine om uw werkzaamheden uit te voeren. Ook kunt u een vloerreinigingsmachine voor langere termijn huren, hoe langer de huurtermijn hoe lager de kosten. Bij levering van de ingehuurde machine geven wij een goed advies over hoe u de betonvloer reiniging uit moet voeren en wat voor reinigingsmiddelen daarbij nodig zijn.

Volledig uitbesteden, uw betonvloer laten reinigen

Wilt u een schone en stofvrije betonvloer maar u wilt daar zelf geen aandacht of tijd aan schenken dan kunt u er ook voor kiezen om uw betonvloer te laten reinigen, dit kan éénmalig, periodiek of afroep of op een contractbasis. Wij komen vaak even op uw locatie kijken om te bepalen wat de beste reinigingsmethode en interval is voor het betonvloer reinigen. Daarbij wordt ook het gewenste “schoon” niveau besproken zodat wij een eerlijke offerte kunnen uitbrengen. U heeft op deze manier niet de rompslomp maar wel een schone en stofvrije betonvloer.

Kortom; voor betonvloer reiniging bent u bij RentClean aan het juiste adres, wij leveren een schone vloer tegen ieder budget.